Slobodno nas kontaktirajte ako su vam potrebne dodatne informacije.

Enjoy Boat Tour tim

WhatsApp

Dobro došli u Enjoy Boat Tour

REZERVIŠITE

Naše najpopularnije ture

O nama

 

Enjoy Boat Tour nudi upravo ono što je vašem ljetu potrebno! Dobrodošli u našu agenciju za ture gliserom, koja nudi nezaboravna iskustva u Bokokotorskom zalivu koji oduzima dah, u Crnoj Gori. Dozvolite nam da postanemo dio vaše avanture uz našu strast prema zabavi i dubokim uvažavanjem prirodnih ljepota ovog kraja. Naša agencija se ponosi organizovanjem uzbudljivih tura koje prikazuju najbolje i najzanimljivije djelove Boke Kotorske. Bez obzira da li ste ovisni o adrenalinu i tražite uzbuđenje pri velikim brzinama ili ste ipak entuzijasta prirode koji želi da istražuje skrivene dragulje duž obale, naše ture će zasigurno zadovoljiti sve vaše želje, obećavajući neuporedivo putovanje kroz jedno od najslikovitijih mjesta na svijetu.

Naš tim iskusnih i obrazovanih vodiča su lokalci koji poznaju svaki kutak Boka Kotorskog zaliva. Nisu samo vješti kapetani čamaca, već i strastveni pripovjedači, spremni da podjeljuju fascinantne istorijske priče i lokalne legende dok krstarite kristalno čistim vodama. Uronite u bogatu pomorsku istoriju, posjetite drevne obalne gradove poput Kotora i apsolutne istorijske dragulje kao što je Crkva Gospe od Škrpjela, svaki od njih se ponosi jedinstvenom arhitekturom i kulturnim nasleđem. Naše ture brzim čamcima pružaju savršen balans trenutaka uzbuđenja i mirnog opuštanja, osiguravajući da doživite čuda zaliva iz svih uglova.

Boka Kotorska

Boka Kotorska, smještena u čarobnoj Crnoj Gori, pravi je dragulj obale Jadranskog mora. Poznata po svojoj zadivljujućoj prirodnoj ljepoti, bogatoj istorijskoj važnosti i kulturnom nasleđu, Boka Kotorska se često naziva južnim fjordom Evrope. Okružena veličanstvenim planinama, ova jedinstvena formacija zaliva sastoji se od četiri međusobno povezana zaliva, svaki od njih odiše svojom posebnom privlačnošću. Oštre litice, besprekorno tirkizne vode i slikoviti obalni gradovi stvaraju očaravajući pejzaž koji opčinjava posjetioce iz svih krajeva svijeta.

 

Strategijski položaj Boka Kotorske igrao je ključnu ulogu u njenoj zanimljivoj istoriji. Kroz vijekove, različite civilizacije, uključujući Grke, Rimljane, Vizantijce i Mlečane, ostavile su svoj trag na ovom području, ostavljajući iza sebe izvanredan spoj arhitektonskih stilova i kulturnih uticaja. Stari grad Kotor, koji je UNESCO-va svjetska baština, svjedoči o bogatoj istoriji sa svojim dobro očuvanim srednjovekovnim zidinama i šarmantnim kaldrmisanim ulicama.

Boka Bay

Galerija