Slobodno nas kontaktirajte ako su vam potrebne dodatne informacije.

Enjoy Boat Tour tim

WhatsApp

O nama

O nama

 

Enjoy Boat Tour nudi upravo ono što je vašem ljetu potrebno! Dobrodošli u našu agenciju za ture gliserom, koja nudi nezaboravna iskustva u Bokokotorskom zalivu koji oduzima dah, u Crnoj Gori. Dozvolite nam da postanemo dio vaše avanture uz našu strast prema zabavi i dubokim uvažavanjem prirodnih ljepota ovog kraja. Naša agencija se ponosi organizovanjem uzbudljivih tura koje prikazuju najbolje i najzanimljivije djelove Boke Kotorske. Bez obzira da li ste ovisni o adrenalinu i tražite uzbuđenje pri velikim brzinama ili ste ipak entuzijasta prirode koji želi da istražuje skrivene dragulje duž obale, naše ture će zasigurno zadovoljiti sve vaše želje, obećavajući neuporedivo putovanje kroz jedno od najslikovitijih mjesta na svijetu.

Naš tim iskusnih i obrazovanih vodiča su lokalci koji poznaju svaki kutak Boka Kotorskog zaliva. Nisu samo vješti kapetani čamaca, već i strastveni pripovjedači, spremni da podjeljuju fascinantne istorijske priče i lokalne legende dok krstarite kristalno čistim vodama. Uronite u bogatu pomorsku istoriju, posjetite drevne obalne gradove poput Kotora i apsolutne istorijske dragulje kao što je Crkva Gospe od Škrpjela, svaki od njih se ponosi jedinstvenom arhitekturom i kulturnim nasleđem. Naše ture brzim čamcima pružaju savršen balans trenutaka uzbuđenja i mirnog opuštanja, osiguravajući da doživite čuda zaliva iz svih uglova.

 

Vaša apsolutna sigurnost i udobnost su naš prioritet i srž naše djelatnosti. Naša flota modernih brzih čamaca je dizajnirana za optimalnu performansu, pružajući glatku i bezbjednu vožnju tokom cele ture. Poštujemo stroge standarde bezbjednosti, a naš dobro obučeni tim će vas voditi kroz osnovne bezbednosne postupke prije nego što se otisnete na avanturu. Bez obzira da li putujete sami, sa prijateljima ili porodicom, naše ture su zaista prilagođene svim uzrastima i veličinama grupa, što ih čini idealnom aktivnošću za sve koji traže nezaboravno iskustvo u veličanstvenom Boka Kotorskom zalivu Crne Gore.

U agenciji Enjoy Boat Tour posvećeni smo održivim praksama turizma i zaštiti životne sredine. Zalažemo se za odgovoran turizam, podstičući naše goste da cijene i poštuju netaknutu prirodu Boka Kotorskog zaliva. Podržavanjem naših tura doprinosite naporima očuvanja ovog zadivljujućeg obalnog raja za buduće generacije. Krenite na putovanje kao nijedno drugo i dozvolite našoj agenciji za ture brzim čamcima da vam bude vrata ka otkrivanju skrivenih čuda Boka Kotorskog zaliva, gdje se avantura i prirodna ljepota sjedinjuju harmonično kako bi stvorile uspomenu koju ćete zauvijek njegovati.